Lydnadsprov Kundl

Den 2. Juni startade Peppar och jag på ett lydnadsprov i Kundl. Det blev visserligen ett förstapris vilket naturligtvis känns otroligt skönt, men jag är inte riktigt nöjd med provet ändå eftersom känslan inte var närvarande. Det blev lite struligt eftersom Peppar var helt fixerad vid rutan och bara väntade på att jag äntligen skulle skicka honom. Ändå är jag så nöjd med att Peppar valde att stanna kvar och fortsätta att jobba tills jag verkligen skickade honom. Vi var bara tre startande och jag blev placerad som trea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s