Otursfågel

I morse när jag skulle torka av Peppars tassar efter våran morgonpromenad, skrek Peppar till och drog snabbt tillbaka den högra baktassen. Jag märkte egentligen ingenting när vi var ute och gick, bara att han inte ville gå så mycket längre utan var glad över att vi vände och gick hemåt. Naturligtvis försökte jag att titta lite, men Peppar var som vanligt lätt hysterisk och vi fick inte till det riktigt, så vi lät det vara. Lite senare tog Arthur upp honom i knät och jag petade lite på tassen och Peppar skrek till igen, vi såg att tassen var lite svullen, men inte något mer. På eftermiddagen såg jag plötligt att den ena klon var kluven ända in till fästet. Jag ringde till Vetrinären och vi kunde komma med en gång. Peppar fick narkos och den lösa klondelen togs bort. Den andra delen fick sitta kvar eftersom den var intakt. Antibiotika och ett stort förband runt tassen blev det och på tisdag ska vi dit igen för att byta förband. Peppar ligger just nu och sover, när vi gick ut tidigare för att kissade hoppade han på tre ben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s