Nytt år, nya möjligheter

Nu blev ju 2018 inte riktigt som jag tänkt mig, men jag försöker ändå att se  det positiva ändå. Jag lär otroligt mycket genom Peppar och jag märker naturligtvis mer och mer att det fungerar så mycket bättre om jag inte blir irriterad och verkligen försöker att var lugn och intala mig att han verkligen inte förstår vad jag menar om det blir fel. Det är ju det man läser överallt och alla säger till en, men som jag har så svårt för. Det som har gjort mig otroligt vild och förbannad är när han inte har kunnat hålla sig. När jag lägger ut en dummy och han måste ha den. Detta händer ju för det mesta bara vid den första dummyn. Alltså har jag nu lärt mig att jag ger Peppar första dummyn. Får han springa ett varv med en dummy först, har jag inga problem längre med detta. Innan vi startar all träning måste han springa av sig ordentligt. Han visar sedan tydligt att nu kan det börja och då går han fint och det är inget gnäll.

Målen för 2019 är:

Start i Lydnadsklass 2 och start i Dummy E.

Så nu är det skrivet. Dummy E är nybörjare och inte riktigt officiellt. Jag måste först få honom att fungera vid ett prov innan jag kan fundera på att starta i L.

Peppar-1

Peppar-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s