De sista semesterdagarna

Efter några helt fantastiska dagar uppe i Bolmen åkte vi tillbaka till Mamma i Laholm. Vi fixade lite till i trädgården, Arthur körde till tippen flera gånger, med döda träd och grenar som vi rensat bort och lite annat som skulle bort och avloppet i köket var vi också tvungna att göra vid. I källaren var det ett rör som läckte och som lagades provisoriskt. En eftermiddag åkte vi till Torekov och tillbringade några underbara timmar där. Tiden i Sverige gick otroligt snabbt och snart var det dax att köra hem igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s