Bolmendagar

Just nu sitter jag i ”våran” lilla stuga ”Lillebo”. Vädret har slagit om, och det är riktigt höstligt. Det regnar lätt och det blåser en lite kallare vind. Arthur stack iväg för att fiska på förmiddagen och jag har bakat en liten äppelkaka och inte gjort något alls speciellt. Jag njuter av att vara här, att gå mina rundor i skogen, sätta mig lite vid sjön och bara njuta. Det är så synd att stugan inte är lite, lite större för då hade det varit perfekt. Stugan är toppen för några dagar, men ska vi vara här en till två veckor behöver vi lite mer plats för att hänga upp våra kläder och speciellt när det är som idag, lite regnigt är det lite problematiskt.

Peppar är lite herre på täppan och skäller på allt och alla som går förbi. Skäller även på annat som han tycker verkar vara lite läskigt. Det verkar som om han är lite inne i en spökålder. Ibland tror jag att han ser lite dåligt, men andra gånger verkar det inte vara något fel på synen inte. Nåja, under hela semestern tycker jag han verkar väldigt uppskruvad och nervös. Det är riktigt jobbigt, men det är ju så han är, även om jag nog aldrig kommer att acceptera hans beteende.

Det finns nästan inga lingon och blåbärsriset är på sina ställen helt brunt. Det märks tydligt att det är alldeles för torrt. Karl-Johan svampar är det rätt så gott om, men de är väldigt maskätna och det är svårt att hitta fina exemplar.

Lillebo 20180910

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s