Sverigesemester

Då var vi hemma i Sverige igen. Känns riktigt bra och mamma är lite bättre än jag tänkt mig, även om jag redan har märkt att vissa dagar är bättre än andra.

Resan upp gjorde vi i fredags och vi startade vid fyra tiden på morgonen. Färjan över till Rödby var bokad klockan 14:15 och vi checkade in 14:05 vilket naturligtvis var väldigt bra timat. I Laholm var vi 18:30 och eftersom vi var väldigt hungriga körde vi och hämtade en pizza innan vi körde hem till Mamma.

Vi har hittills haft ett fantastiskt väder, med mycket sol och värme. På förmiddagarna har vi jobbat med mammas trädgård och njutit av sol och värme på stranden på eftermiddagarna.

Peppar får också semester och jag har inte tränat en enda gång och det är kanske därför han verkar vara väldigt nervös och uppskruvad. Jag vet ju att han brukar vara det, men nu är det lite väl mycket. Ibland känns det nästan som om han inte tror att han kommer att hinna med allt annars. Det känns inte riktigt bra det hela. Så länge vi är inne är allt okey, men så fort vi kommer ut är han jätte stressad och jobbig. Jag har kanske för stora krav på honom och ibland tänker jag att det kanske kan kvitta, men jag tycker det är jäkligt jobbigt när han stressar omkring och drar i kopplet som en annan dåre. Han verkar även osäker och skäller vid olika ljud och på andra hundar. Detta vet jag ju om att han gör även hemma ibland, men nu är det mer påtagligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s