Varma sommardagar

Vi har det otroligt varmt och visst ska det vara det när det är sommar, men nu är det lite väl varmt. Termometern går upp till 38° varje dag och det är riktigt ansträngande att jobba. Vi har ju ingen luftkonditionering på jobbet och ibland sitter man bara på stolen och känner hur svetten rinner medans man försöker att koncentrera sig på arbetet. Peppar får ha sin kyljacka på sig och jag vet inte riktigt, men jag tror att han tycker det är rätt skönt emellanåt. Han flåsar iaf mycket, både på natten och på dagen och dricker naturligtvis mycket.

Det är till och med så varmt så att man nästan drar sig för att vara ute och vandra. Det blir helt enkelt för jobbigt.

På kvällarna försöker jag iaf träna med Peppar en del. Just nu koncentrerar vi oss på att försöka få fotgående lite finare. Det där med koncentrationen är ju inte riktigt Peppars grej. Vi hade Obedience träning på onsdag förmiddag den 15 augusti och då kom även Christian Steinlechner och Nicole Malle. Jag fick lite bra tipps då, så det är det vi tränar på.

Att Nicole och Christian kom på onsdagen berodde på att Michi köpt en valp av dom ”Lotte” och ytterligare en valp har sålts till Tirol. Det blev alltså en liten mini-valpträff i Weer medans de var på semester hemma i Tirol kombinerad med lite obedience träning. Väldigt roligt!!

Här kommer några bilder från gårdagens vandring i Kühtai 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s