Träning med Fotosession

Idag bar det iväg till Moosalm för lite träning med Barbara. Härligt väder och duktiga hundar. Ja, jag vet inte riktigt om jag kan räkna Peppar till de duktiga, men han försökte iallafall att sköta sig någorlunda även om han var lite väl olydig och trodde att han visste bäst. Aragon var idag väldigt duktig ❤️

Efter det att Peppar och Aragon blivit tränade var det dax för de små. Imala är otroligt duktig och idag var även en lite svart labbe med en söt och riktigt duktig tjej. Det ska bli spännande att se hur hon utvecklar sig. När de tränade tog jag några bilder.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s