Gufferthütte

I går gjorde vi vår första Mountainbiketur med Peppar. Det var härligt varmt och skönt. Hela rundan är ca 16 km och ca 650 höjdmeter, så det är en rätt så lagom tur för en hund och en relativt otränad matte (iaf när det gäller mountainbiking). Lite längre upp låg det fortfarande en hel del snö på vägen och vi var tvungna att hoppa av våra cyclar. Peppar verkade tycka att detta var toppen. Först mot slutet märkte man att han började bli lite trött. Tyvärr lät vi honom bada i bäcken och torkade honom kanske lite för lite, för på kvällen hade han vattensvans och väldigt ont 😢 Jag gav honom smärtstillande så natten blev lugn. Hoppas att det snart blir bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s