Härlig träning

Idag var vi iväg till Moosalm för träning tillsammans med Barbara. Ja, vad ska jag säga; Jag hade väl väntat mig att Peppar och jag skulle kunna vara lite mer samspelta, men Peppar ville så mycket och jag klarade inte riktigt av det hela. Barbara och jag bytte helt enkelt hundar. Jag förde Aragorn och Barbara förde Peppar och nu  gick det minsann. Peppar jobbade fantastiskt och det var härligt att se. Själv fick jag beröm för att jag förde Barbaras Aragorn fint. Det var en härlig träningsdag med fint väder och jag hoppas att vi snart kan träna igen.

IMG-20180402-WA0000.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s