Inofficiell tävling

Idag var vi iväg till Italien igen, närmare bestämt till Terlan. Min träningskompis Michaela anmälde oss till deras ”Olympiad” Michi i Lydnadsklass 3 och jag i lydnadsklass 1. Peppar är ju inte mycket tränad i detta med tävlingar och allt vad det innebär. Helt ny plats, mycket folk och många hundar runt omkring. Det var otroligt mycket som Peppar var tvungen att hålla koll på och i protokollet blev det tyvärr mer moment med noll än med poäng. Fick vi väl poäng var det 9-10 så jag får väl se det som positivt. Det var iaf jätte roligt att vara med och naturligtvis väldigt lärorikt.

IMG-20180416-WA0000.jpgIMG-20180416-WA0002.jpgHOT DOG Olymp april18 (406).JPGHOT DOG Olymp april18 (405).JPG

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s