Liten semester 19.-22.Mars

Vi var iväg till Italien för några dagars semester. Vi hade väl väntat oss lite varmare temperaturer och kanske lite mer sol, men i stort sett var vi väldigt nöjda med våra dagar. Vi hade bokat ett nytt litet hotel som var perfekt för oss. Peppar verkade trivsas han också.

Första dagen började med att vara väldigt kall och snöstorm. Peppar och jag gick en härlig runda ändå och Arthur var naturligtvis uppe i skidbacken.

IMG_20180319_111111.jpg

Snöstorm i Südtirol

Dagen efter (Tisdag) var det strålande solsken, nysnö och rätt så kallt. Peppar och jag körde till en ort som hette Moos och där parkerade jag bilen för att därefter göra en runda i Fischleintal till Fischleintalbodenhütte och Talschlussbodenhütte. Underbar omgivning så vackert.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa dag gjorde Peppar och jag en riktig långpromenad. Denna gången hade jag valt Innerfeldtal. Även här otroligt vackert sol och lite varmare än dagen innan. När vi kom tillbaka till bilen visade det sig att vår runda  var på 19,8 km. Det var inte bara jag som var rätt så trött 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dagen efter åkte vi hem igen. Hit skulle jag gärna vilja åka igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s