Zillertaler-Höhenstraße

Igår kände vi oss lite trötta i benen och de hade lovat lite åska på eftermiddagen så det blev en runda i skogen för att leta lite svamp. Nu är det ju inte så lätt som i Sverige att gå i skogen eftersom det är så brant överallt. Vi fick gå rätt så länge uppför innan vi hittade lite, men visst hittade vi lite. Både Kantareller och Karl-Johan fick vi rensa på eftermiddagen. Det mullrade lite, men det blev faktiskt inte någon åska.

Idag hade vi bestämt att vi skulle köra Zillertaler-Höhenstraße. Vi har faktiskt aldrig kört den sträckan även om vi bor så nära. Zillertal är ett område som man gärna undviker på helgerna eftersom det är så otroligt med folk där och man får alltid räkna med att det är kö på vägarna antingen när man kör dit eller därifrån och ibland åt båda hållen. Nu passade vi på och visst var det vackert. Brant och kurvigt och fantastisk utsikt. Vi stannade till vid Melcherboden och njöt av utsikten där  för att sedan köra vidare till Hirschbichlalm. Därifrån gick vi upp till Kristallhütte där vi åt en riktigt god lunch. Så underbart vackert och mysigt, solen sken och det var så varmt. Vi gick sedan tillbaka till Hirschbichlalm och drack en ”Eiskaffee” Sedan körde vi vidare igen och så småningom var vi nere i dalen igen.

1-IMG_7564

Umsicht från Melcherboden

2-IMG_75653-IMG_75664-IMG_75675-IMG_7568

6-IMG_7570

Arthur och Peppar  vid ”Kristallhütte”

7-IMG_7573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s