Kaisertal

Egentligen skulle vi ha semester hela denna veckan, men tyvärr fick jag in ett jobb som det var väldigt bråttom med, så jag fick jobba igår – måndag. Från och med idag har vi alltså semester. Det är otroligt varmt här och det är ibland riktigt ansträngande.

Idag stack vi iaf iväg tidigt och körde till Kufstein och åkte upp med Kaiserliften. Fantastiskt trevlig personal och de hade till och med hundburar för att transportera hundar med liften. Eftersom det var en enkel stollift är det verkligen smidigt att kunna ha hunden i en bur som var fastspänd i stolen. Nu var det bara två burar per sektion, men vi kom bra till vid den första liften och passade på att utnyttja denna service som inte kostade något extra. Vid den andra sektionen åkte stolen med buren iväg precis framför oss, så då höll Arthur Peppar i knät istället. Det gick hur bra som helst, men det är ju inte heller första gången Peppar åker lift. Vi gjorde en härlig, riktigt lång runda på hela 22km. Lite uppför, men mest nerför. Underbart väder, men lite för varmt vilket gjorde det hela rätt så ansträngande. När vi åkte hem vid halvfem-tiden visade termometern i bilen på 36°.

01-IMG_7523

02-IMG_7528

Utsikt från Gamskogel mot norr med floden Inn

 

03-IMG_7530

Arthur och jag med Peppar

04-IMG_7533

Bettlersteig

05-IMG_7535

en god lunch fick vi i Hans-Berger-Haus

06-IMG_7548

Peppar får svalka sig lite

07-IMG_755208-IMG_7556

09-IMG_7559

Kapell med Anton-Karg-Haus i bakgrunden

10-IMG_756111-IMG_7563

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s