Härlig Träning

Idag åkte vi iväg till Obernberg för att träna lite tillsammans. Peppar jobbade riktigt bra även om han var lite okoncentrerad. Det var naturligtvis väldigt spännande, flera hundar, nytt område och VATTEN. Med på träningen var naturligtvis Barbara med Aragorn, Martina och Marco med Chili, Stefan och Arthur och mot slutet hämtade Barbara lilla Imala. Den lilla tjejen är så duktig ❤️ Träningen avslutades med en härlig picknick. Hur mysigt som helst.


img_1958img_1961img_1975img_1981

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s