BGH 2

Idag vågade vi oss på att starta i BGH 2. Jag vill samla lite tävlingserfarenhet med Peppar, han är ju lite impulsiv och jag måste lära mig att handska problemen som kan uppstå. Jag hade spetsat på ett andrapris, men tyvärr var Peppars fotgående inte något vidare idag, Han väntade egentligen hela tiden på att jag skulle skicka honom framåt vilket är den sista övningen och hade alltså fokuset rakt fram och inte på mig 😮 . Jag får skylla mig själv för vi har tränat det mest de sista dagarna och det är naturligtvis en rolig övning för någon som älskar att springa. För övrigt tycker jag att han gjorde det hela riktigt bra och hans matte lite mindre bra. Eftersom jag märkte att han inte riktigt var med mig blev jag onödigtvis väldigt nervös 😦 Det blev ett tredje pris och konstigt nog dagens bästa resultat av alla startande. Kul, kul och jag skulle så gärna vilja starta ofta nu. Riktigt tävlingssugen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s