Lichtsee

Idag gjorde vi en härlig vandring. Vi startade på parkeringsplatsen i Obernberg och följde först grusvägen upp förbi Kastenalm och efter ytterligare två kurvor började stigen upp mot Lichtsee. Här blev det även lite brantare men inte alls farligt och snart var vi uppe vid sjön. Vi fikade lite och njöt av utsikten, men eftersom det var lite blåsigt vid sjön gick vi ner lite och hittade ett vindskyddad ställe där vi njöt lite ytterligare av den fina utsikten innan vi begav oss neråt igen. En lätt och fin nästan för kort vandring.

Detta bildspel kräver JavaScript.

7-IMG_74868-IMG_74999-IMG_74969-IMG_750810-IMG_751411-IMG_7515

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s