Träning Lottensee

Idag var det dax för träning med Barbara igen. Det var ett tag sen sist och vi har tränat en del, mycket att gå fot och att inte byta dummy. Förra gången vi tränade var jag väldigt nöjd med Peppar. Barbara tog visserligen över precis i början, men sen gick han riktigt fint, då var även Martina med Chili med och även Chili jobbade väldigt fint. Alla våra hundar var snabba och ivriga på att jobba och jag var väldigt nöjd och glad. Detta var helgen före vår semester. Idag var jag inte alls nöjd med honom. Han var helt enkelt väldigt olydig, lyssnade inte alls på pipan och mina tecken. Här tog Barbara över eftersom jag inte fick grepp på det och sedan visste både han och jag hur vi skulle göra för att få det att fungera. Nu får vi ta tag på vår stoppsignal igen och mer teckenträning (som annars brukar fungera riktigt bra). Kul var det ändå och jag ser fram emot nästa träning.

2-IMG_7335

Martina med Chili och jag med Peppar

1-IMG_7350

Fina Imala 7 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s