Långsamt och säkert

Jag tror att saker och ting börjar falla rätt i huvudet på lillkillen. Det är fantastiskt att se hur han verkligen försöker att göra rätt, även om hans temperament ibland tar över.

Idag hade vi träning tillsammans med Nero. Nero är en ung svart labradorkille på dryga året. Han är född i Tyskland och hans pappa är Meadowlark Skylark. Det var första gången vi tränade tillsammans och jag var riktigt spänd på hur det skulle gå. Ja, ibörjan var det väl inte så bra, för de var båda väldigt nyfikna på varandra, men efter det vi blev tillsagda alla fyra, att skärpa till oss, gick det över all förväntan. När Peppar jobbade brydde han sig egentligen inte alls om Nero, men när Nero jobbade var det naturligtvis fruktansvärt orättvist. Peppar jobbade väldigt fint, bortsett från avlämningarna som inte var så fina idag. Jag blir så glad över att det gick så bra bara jag tänker på det 🙂 <3.

I morgon ska vi träna lydnad igen. För tillfället leker vi att jag är en godisautomat. Men det är mycket lugn och ro runt alltihop och startar gör vi först när Peppar är lugn. Det är andra gången vi tränar och nu får vi se hur det hela utvecklar sig

image

image

En reaktion på ”Långsamt och säkert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s