Ögonspegling

Det känns faktiskt lite nervöst när man ska till veterinären för att göra de ”viktiga” undersökningarna. Höfter och knän har vi ju redan kontrollerat och nu var det dax för ögonundersökningen. Peppar tyckte att det var rätt så jobbigt när de höll på och kikade med lampa i hans ögon, men uppförde sig riktigt bra ändå. Naturligtvis var han otroligt lättad när vi kunde gå därifrån igen. Allt var tack och lov utan anmärkning inklusive gonio.  Känns riktigt, riktigt bra så nu väntar vi bara på att han ska komma ur valpstadiet ….

1-IMG_5301a

En reaktion på ”Ögonspegling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s