Första skidturen

I eftermiddag gjorde vi vår första skidtur med Peppar. Det är fettisdag och Arthur och jag kunde gå hem redan klockan två. Vädret var visserligen inget vidare, men för en kort liten skidtur var det perfekt. Vi har ju väldigt dåligt med snö i år, så hade vi haft lite mer så hade vi säkert provat på lite tidigare. Peppar gick duktigt bredvid oss när vi gick upp och när vi åkte ner igen sprang han bra och försökte inte ens att springa på oss en enda gång. Det bådar gott för framtida skidturer.

CIMG3095

Här är Russin och jag i samma backe. Då var det gott om snö och mycket bättre väder 21.02.2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s