Så är det redan mars

Tiden går så snabbt, så snabbt. Peppar och jag tränar och jobbar, jobbar och tränar. Vissa dagar går träningen helt underbart och jag blir glad i hela kroppen, men andra dagar känns som om vi aldrig kommer att kunna starta på något prov alls. Det är väl kanske så för de flesta, men ändå känns det rätt så jobbigt ibland. Samtidigt är det så kul. Det är så kul att se Peppars arbetsglädje och iver över att få jobba. Förra helgen gick det väl inte så bra på träningen med Barbara, men eftersom man alltid ska plocka fram guldkornen så får jag berätta om de nu. Vi var på ett helt nytt område. Det var väldigt mycket störningar eftersom tvärs över området gick det en liten stig och det var många som var ute och vandrade, många hundar var det också. Peppar lät sig inte alls störas av detta. Han var helt inne på att arbeta. En snabb blick ibland, men annars var han helt koncentrerad på jobbet. Detta tyckte vi båda var jätte duktigt.

I helgen var vi i Matrei och bilden är därifrån.

1-IMG-20160307-WA0001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s