Blandad kompott

IMAG0306_1Vädret växlar, de sista dagarna har det varit regnigt och kallt. När det nu är den finaste tiden på året känns det lite deppigt när det inte är något sommarväder. Alla vill ju ha sol och lite värme. I torsdags slutade jag att jobba redan klockan tolv. Varannan vecka gör jag det och det är en riktigt härlig eftermiddag som jag verkligen njuter av. Jag hade förberett en liten träning med dummies med Peppar eftersom jag tycker att det gått rätt så bra den sista veckan både inomhus och i trädgården. Med en ung kille går det kanske inte att planera saker iaf var Peppar otroligt olydig. Eftersom jag inte vill bråka med honom så gjorde jag iaf en övning som blev bra och därmed avslutade vi det hela. Jag tyckte det var otroligt frustrerande och just med Dummieträningen tycker jag inte vi kommer någonstans. Jag beslutade på kvällen att jag nog kommer att lägga just den träningen på is ett tag framöver och koncentrera mig på lydnaden istället och genom den senare gå tillbaka till dummieträningen. Nu kommer jag satsa full ut på att få ett bra resultat och en fin känsla på ett ”BH-Prov” i höst.

Vid sidan om kommer jag också att koncentrera mig på spår. Peppar älskar att spåra, och är väldigt duktig, men blir tyvärr lite för ivrig och väldigt yvig i sitt sök. Jag ska lägga ner mycket tid på detta och hoppas att vi kommer framåt. Det känns väldigt spännande!

En reaktion på ”Blandad kompott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s