Nafingsee

Det var otroligt varmt igår och förrgår med omkring 34-35°. Igår blev det även ett ordentligt åskväder fram emot sex-tiden. Vi klarade oss utan översvämningar, men det var det tyvärr inte alla som gjorde. Idag gick vi upp till Weidenerhütte och Nafingsee. Dels för att äta lunch och dels att fly värmen lite. Vi åkte hemifrån vid nio-tiden och var uppe vid Weidenerhütte vid halv tolvtiden. Det var fortfarande riktigt friskt och fuktigt i luften efter gårdagens åskväder. Efter lunchen gick vi vidare upp till Nafingsee där Peppar fick svalka och springa av sig lite. Toppen och han njöt i fulla drag. Eftersom molnen tornade upp sig rätt så snabbt beslutade vi oss för att gå tillbaka rätt så tidigt och vi kunde dricka eftermiddagskaffet hemma på terassen vid halv fyra. Än så länge åskar det inte, men med tanke på hur molnen ser ut tror vi nog att det kommer senare.

1-IMG_5150 2-IMG_5160 2-IMG_5161 3-IMG_5180 4-IMG_5190 5-IMG_5192 6-IMG_5176

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s