Ytterligare en vecka

Idag var vi i hundskolan igen. Peppar var duktig på att sitta kvar och att komma på inkallning, men helst hade han nog velat leka med den andra valpen hela tiden. I början var han naturligtvis lite ofokuserad, men det blev bättre under tiden.

Igår la jag ett viltspår till Peppar igen. Denna gång utan blod och spåret var ca. 150 m.  Det gick riktigt bra, jag tror att jag har fått en riktigt bra spårhund och jag får kanske fundera lite på hur jag kan utnyttja detta på ett bra sätt. Lite om spår fick jag ju lära mig genom Russin och några kurser vi var på, men jag känner mig väldigt oerfaren ändå. Lite senare var vi hos veterinären igen. Peppar blev vaccinerad för Leptospirose och så passade vi på att väga honom också. Vikten nu är 14,3 kg och han är 46,5 com stor.

Annars har det inte hänt så mycket. Vi tränar lite av varje på kvällarna inomhus. Denna veckan har jag försökt att fokusera på avlämningarna. De fungerar fortfarande inte, men de har blivit bättre 🙂

1-DSC00450

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s