Peppar 5 månader

Peppar är redan 5 månader det är helt otroligt, tiden går så fort. Det var ju inte länge sedan alls som han var alldeles liten och hjälplös. Samtidigt som det känns bra att han är lite mer förståndig är det naturligtvis lite synd att att det går så snabbt. Han växer både i längden och i höjden. Den 23 december mätte vi honom till 48 cm. På bilderna ser han väldigt långbent ut, men Russin var också 48 cm vid 5 månaders ålder och till slut blev hon bara 56,5 cm.

1-IMG_3665

Den sista hörntanden spottade han ut i går kväll. Jätte skönt eftersom den nya tanden kommit en bra bit. Var faktiskt lite rädd för att vi skulle bli tvungna att dra ut den. Annars inga större nyheter.Julen firade vi som vanligt i Osttirol. Det blev bara lite träning med pipan på våra promenader. Han börjar bli riktigt duktig på stoppsignalen 🙂 Han vill fortfarande inte lämna det han apporterat till mig utan behåller det för sig själv, men jag tror det verkar som om han börjar förstå att lämnar han det till mig i handen så händer det något roligt igen. Jag får hoppas att han snart förstår det riktigt.

Bilderna tog jag på en promenad i Matrei den 26 december. Inget bra ljus alls för fotografier, men bilderna visar iaf hur han ser ut nu. Fler bilder i Bildergalleriet eller här

2-IMG_3683 3-IMG_3702

En reaktion på ”Peppar 5 månader

  1. Kul att följa er! Hoppas att ni får ett bra slut på året! O Gott Nytt År!!🎉🎉🎉 Håller tummarna för att det ska funka bra med fyrverkerierna !! Vi firar på resturangen tillsammans med Petra o Sebastian Jens och många fler! Slutet sällskap ! Många kramar Elisabeth o Torbjörn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s