Första viltspåret

Idag la jag det första viltspåret till Peppar. Spåret fick bara ligga en halvtimme och var väl bara drygt 100 meter. Peppar var väldigt intresserad av blodet, slickade lite på det då och då, gick sedan rätt så snabbt, men höll sig för det mesta till spårkärnan. Det var något helt annat än hur Russin gick de första spåren. Russin virrade omkring så mycket, men Peppar visste precis vad som gällde. Nār han kom till klöven blev det ännu mer spännande och det var en otroligt stolt liten vovve som hittade en fantastisk skatt. Han travade iväg med svansen rakt upp, en härlig syn 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s