Vetrinärbesök

Eftersom Peppar nu är 12 veckor var det dax för vaccination. Vi var där redan förra veckan för avmaskning. Då hade Peppar lite diaree och blev behandlad för det istället och först i måndags fick han tabletten av mig. Förra fredagen vägde han 7,8 kg och var 34 cm hög. Idag vägde han 8,2 kg och var 36,5 cm . Vetrinärbesöket idag gick rätt så bra, men han var inte förtjust av att man tittade i hans öron och på hans tänder. Att han fick en spruta märkte han inte ett dugg eftersom han fick lite godis att stoppa i sig. Toppen tyckte en väldigt matglad Peppar.

IMG_2977

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s