Workingtest Pillersee

I söndags åkte vi till Pillersee. Jag skulle vara Steward till domarna Renate Berger och Robert Kaserer som båda dömde nybörjarklassen. Riktigt roligt att få uppleva en workingtest på riktigt nära håll igen. Samtidigt blev jag naturligtvis lite deppig. Tänk om jag hade kunnat starta själv. Åååh vad jag längtar tills jag får vara med igen. Jag fick se några riktigt duktiga små labbar och golden, men bara en Flatcoat som tyvärr nollade på första stationen som var vatten och vatten är naturligtvis väldigt lockande och varför ska man vänta tills man får lov! Det deltog även en liten tollare. Så otroligt söt och uppmärksam, men lite väl försiktig med allt tills hon hittade dummyn – då struntade hon i vatten och grenar. Dummyn måste in med en gång jätte fort. 🙂  Under tiden som jag ”jobbade” gick Russin och Arthur en runda tillsammans. Hon var otroligt trött på kvällen, men hon haltade inte så det kändes riktigt bra.

Annars har jag tränat spår med Russin rätt så mycket och använder mig av metoden som vi fick lära oss på kursen. Det var lite svårt för både Russin och mig i början, men vi bättrar oss båda två så det blir kanske bra så småning om.

Några bilder från en underbar dummyträning med Jörg Brach från April 2010 får avsluta dagens inlägg

© Kalinovski  Eugen

© Kalinovski Eugen

seminar2258

seminar1357

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s