Vi har varit på seminar

Russin och jag har precis kommit tillbaka från ett spår seminar med Marco Dreyer. Så kul det var att vara på kurs igen. Jag kände ofta att jag bara njöt av att lära lite nytt och tänkte så ofta på att precis så kommer jag att göra när en lite valp kommer till oss igen. Nu kommer jag att försöka lära om Russin lite. Hon tycker ju alltid det är roligt när vi hittar på något. Får se hur det fungerar på henne och sen spelar det ju inte så stor roll om vi kommer till start eller inte.

1-IMG_2573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s