Russin

I helgen var vi hos svärföräldrarna i Matrei. Inget vidare väder och Russin var inte heller så på topp att vi kunde göra en längre vandring. På söndagen tänkte jag att jag skulle fotografera en fågel – en rödstjärt” som flög efter mat hela tiden. Först satte jag mig i trädgården under markisen eftersom det regnade så kraftigt, men det blev inte bra där eftersom avståndet var lite väl långt. Mitt objektiv är ju inte så bra. Så då tänkte jag får välja en annan plats. Det är nästan som en balkong, men inte något riktigt balkonräcke utan bara två brädor. Byggnaden är ju gammal och Russin tycker det är väldigt osäkert där. Först vågade hon sig inte alls ut och stod som på första bilden och bara kikade lite, men med lite lock och lite godis så vågade hon sig längre och längre ut som på de andra bilderna och till slut vågade hon sig ut helt och la sig tätt, tätt vid mina fötter. Någon bra bild på fågeln blev det tyvärr inte. 😦

1-IMG_2534g 1-IMG_2538a

1-Russin229062014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s