Dåligt med uppdateringarna

Jag har ju nästan lite dåligt samvete eftersom det är lite segt med uppdateringarna. Det är så lite som händer här just nu. Russin mår fint vissa dagar och lite sämre andra dagar och vi tar dagen som den kommer. Vi är iväg och tränar varannan vecka och jag ser det lite som en terapi för mig och Russin. Russin tycker iaf det är väldigt kul med träningen, för mig själv känns det väl sådär eftersom vi förmodligen inte kommer att starta mer och det hela gör mig lite deppig. Dels för att hon går så bra och naturligtvis gör det mig ledsen när jag vet att hon har lite mer ont nästa dag. Samtidigt blir jag så glad när jag ser hur  ivrig Russin är och hur roligt hon tycker att det är. Ja, det är inte lätt! Över påsken ska vi till Matrei och svärföräldrarna där. Jag hoppas att jag får flera bra tillfällen att spåra med Russin.

Bilderna är tagna den 29.3.2014 när vi var i Matrei förra gången.

1-IMG_2075 2-IMG_2088

En reaktion på ”Dåligt med uppdateringarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s