På semesteräventyr

Just nu sitter Russin och jag i en kabin på färjan mellan Genua och Porto Torres på Sardinien. Arthur är naturligvis med han också, men han är och upptäcker färjan kanske att han kunde titta lite på fotboll. Resan från Wattens till Genua gick jättebra. Vi körde hemifrån klockan 11 och var och ckeckade in redan klockan 17. Söndagarna är alltid bra att köra.

Här på färjan finns det speciella kabiner där man får ta med hunden, men annars är det bara tillåtet för hundarna att vistas ute på däck. Har man inte bokat kabin får hunden förvaras i en speciell del i båten där det finns hundburar. Vi gick förbi där för en stund sedan och det var ett väldigt skällande. Såg ju inte så roligt ut.

Russin vill ju bara kissa där det är grönt, så här har vi naturligtvis ett problem. Arthur tar en sväng med henne lite senare och jag hoppas att hon kan kissa då, så vi inte behöver upp mitt inatten. Nu går jag och lägger mig och läser lite. Har tänkt att jag skulle försöka att skriva några rader varje dag. Det är ju första gången vi åker på semester till ett ”främmande” land tillsammans med Russin.

Genua

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s