Vinter igen

Så har vintern kommit tillbaka igen. Det är kallt och i söndags snöade det ordnetligt. Inget roligt alls, men ändå var det väntat. Här har allt möjligt börjat blomma, magnolian, kinesiska körsbärsträd och spirean har börjat den också. Det är väldigt tidigt och jag hoppas verkligen inte att det blir frost igen.

På lördagens promenad var vädret fortfarande rätt så bra och till Russins stora glädje hittade vi en fin fotboll vid floden. Det var så roligt att se henne leka med den även om jag ofta fick hjärtat i halsgropen. Det är just sådana rörelser som inte alls är bra för henne, men vi lät henne hållas och naturligtvis kände hon av det på lördagkvällen och söndagen.1-IMG_2021 2-IMG_2022 3-IMG_2025 4-IMG_2039 5-IMG_2003 6-IMG_2007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s