Mitten av mars

Tiden går så snabbt och denna veckan har vi haft ett underbart vårväder. Den ena dagen finare än den andra, med otroliga temperaturer. I fredags eftermiddag när jag och Russin körde hem från träningen visade termometern i bilen 19°.  Det är mycket för att vara mars månad och det var nästan för varmt att träna tyckte Russin för att inte tala om alla dessa otäcka insekter som flyger om kring hela tiden. Russin har alltid varit väldigt besvärad av alla sorters flygfän. Nåja, träningen var väl skaplig, men inte så bra som förra veckan. Det bästa av allt är att hon inte visade några tecken för att ha ont någonstans i lördags. Så skönt!! I Iördags var vi bara en runda i skogen Russin och jag, och någon lite mindre promenad, men ingen träning bara städning som jag tyvärr ännu inte är färdig med. I dag var det duggregn och på förmiddagen la jag ett längre spår. Det gick fantastiskt bra! Russin hade ett perfekt tempo, klarade av alla vinklar och föremål och utan att bli hektisk. Denna helgen känns väldigt bra, bortsett från att det har kommit en valpkull till världen där jag så gärna hade velat ha en valp. Tyvärr har inte tiden kommit än för en ny familjemedlem, men det viktigaste nu är iaf att Russin verkar må rätt så bra!

1-IMG_1799 2-IMG_1789

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s