Långhelg

Sen fredagseftermiddag stack vi iväg till svärföräldrarna igen för att träffa Arthurs bror och hans familj som var på besök från Sverige. Kul att träffas igen! När man kommer till Osttirol kan man tro att det är helt helt annat land eftersom där är riktigt gott om snö och mer kom det under lördagen. Allt ser så fint ut när det är snö vid den här tiden. Här i Wattens är allt bara brunt och lite grönt och skitigt. Nåja, så kan vi iaf träna spår Russin och jag, så jag ska inte klaga.

Här är några bilder från vår mogonpromenad idag. Härligt!

1-IMG_1331 2-IMG_1332 3-IMG_1334 4-IMG_1337 5-IMG_1335

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s