Gott Nytt År

1-IMG_1299

Första dagen 2014. Hoppas att vi alla får vara friska och att det blir ett bra år!

Russin och jag började iaf året med att vara lite sportiga. vi gick upp till Walderalm på förmiddagen. Vi åkte hemifrån vid halv tio och var tillbaka hemma kvart över tolv. Vi gick praktiskt bara upp, tog några bilder som bevis och gick tillbaka ner igen. Härligt!!! Stackars Arthur fick vara hemma för han har åkt på en dunderförkylning som verkar vara väldigt envis. Får verkligen hoppas att han snart mår bättre igen.

Gårdagen spenderade vi först i en restaurang här i Wattens. En fin brunch med sju rätter!! Kanon gott, men gud vad mätta vi blev. Efter det gick vi hem och efter att maten fått sjunka undan lite, la jag årets sista spår till Russin. Det gick jätte bra så det var en nöjd och glad matte som gick hem igen. Russin verkade väldigt trött efter det och sov sen igenom hela kvällen. Jag rörde ihop en god räksoppa vid nio tiden och sedan höll vi ut till tolvslaget då vi skålade och tittade lite på alla raketerna.

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2014!!!

4-IMG_1306

3-IMG_1303

2-IMG_1297

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s