Mellandagar

Julen firade vi som vanligt i Matrei hos svärföräldrarna. Det blev en rätt så lugn jul utan alltför mycket stress och julbesök med en mycket förkyld Arthur. Skönt att det var lugnt, för jag kände att jag behövde vila lite. Nu hann jag även med att lägga 3 spår till Russin innan snön kom på annandagen. Ett spår på själva julafton och två på juldagen. Det blev ett bevis på att jag måste ta tag i vinklarna. De måste helt enkelt bli bättre!!!

Bilderna är tagna på juldagen. Natten till annandagen kom snön och vi var tvungna att sätta snökedjor på däcken när vi skulle köra från Matrei. På andra sidan Felbertauern regnade det bara. 1-IMG_1165 2-IMG_1195

 

På annandagen körde vi alltså tillbaka hem till Wattens igen eftersom jag skulle jobba på fredagen. Det var helt OK att jobba en halv dag faktiskt. Efter jobbet körde Russin och jag iväg och tränade lite lydnad. Russin var riktigt taggad, men ville inte gärna sätta sig ner. Jag förmodar att det var för marken var blöt och kall, men det kan även bero på att hon kanske kände av ryggen … jag är inte riktigt säker, men hon hade lite ont dagen före julafton. Idag stack jag iväg med Russin och spårade lite igen och fick ihop det rätt så bra med vinklarna, så nu ska jag fortsätta att träna så några gånger så får vi se om det hjälper, annars får vi tänka ut något annat. Det har varit en varm (ca. 14°) och solig dag och ser man bilderna från dagen nedan så kan man verkligen inte tro att det är den 28 december!!

1-IMG_1254 2-IMG_1258 3-IMG_1268 4-IMG_1277 5-IMG_1291

3 reaktioner på ”Mellandagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s