Det är bättre nu

Russin har inte mått så bra den sista tiden. Hon har verkat väldigt, väldigt trött.  Har inte haft någon lust till att gå, hon har haltat rätt så mycket för att lite senare inte halta alls. Vi har varit hos veterinären ( en för oss ny) som har gått igenom Russin noga. Naturligtvis har det kostat rätt så mycket, men vad gör man inte när man ser att bästisen inte mår bra.

1-IMG_1661

Veterinären sa sjäv att när han såg Russin första gången var han övertygad om att hon har problem med sköldkörteln, men blodproven visade visserligen ett rätt så lågt värde, men inte något som bör behandlas. Några andra värden var också lite väl låga, men inte heller de något som på något sätt vore oroväckande. Hennes spondylos har inte blivit värre och någon artos har hon tack och lov inte heller. Förra våren sa den andra veterinären, som vi inte kommer att gå till mer,  att Russin hade stark artros i skuldrorna fram. Detta utlåtande utan röntgen, han drog bara i frambenen, vilket säkert gjorde skitont för Russin skrek till och har nästan tvärvägrat att gå i närheten av ordinationen. Den nya veterinären tror nu att mycket beror på hennes rygg, han har pratat med Russins fysioterapeft och med veterinären som för ca tre år sedan undersökte Russins hjärta. Så det känns som om vi är omhändertagna på ett bra sett. Vi har nu slutat med de smärtstillande tabletterna som inte verkar hjälpa mycket längre och har börjat med något helt annat. Hon mår bättre, men det är fortfarande inte helt bra.

1-IMG_1652

 

En reaktion på ”Det är bättre nu

  1. Så tråkigt att läsa att Russin inte är riktigt OK, men skönt att ni känner att ni kommit i kontakt med rätt expertis. Jag känner igen mig så mycket i allt det där. Har också bytt vet nyligen efter att han gav lilla Delfi en katastrofal diagnos helt i onödan. I somras var jag med Piaf hos Annika Falkenberg, mkt duktig, arbetar bla i Kållered, och hon menade att många flattar har problem m ryggen eftersom den är så lång hos dem. Hon har också skrivit ett par böcker. Väldigt vackra bilder i din blogg, som vanligt. Är lite sugen på att semestra i Österrike i sommar 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s