En liten skidtur

Idag ville jag försöka få ihop något fint julkort. Så Arthur, Russin och jag packade ihop vår skidutrustning och begav oss till Hochfügen. Vädret var någorlunda fint och det var inte speciellt kallt och än så länge är det inte allt för mycket folk uppe i backarna. Vi hade tagit med oss turskidorna och begav oss uppåt. Det var en rätt så kort sträcka, men lite brant emellanåt så lite ansträngande var det. Bilderna blev inte riktigt som jag tänk mig, men det var skönt att komma ut och naturligtvis tyckte Russin det var toppen. Vägen ner försökte vi att köra rätt så långsamt och ja vi åkte inte i de brantaste backarna utan tänkte på Russin och hennes rygg. Jag hoppas att hon inte känner av något i morgon nu i kväll märker vi iaf ingenting.

Här är några bilder från dagen …

2-IMG_1121a 3-IMG_1124 4-IMG_1120 5-IMG_1095 6-IMG_1051 8-IMG_1089

2 reaktioner på ”En liten skidtur

  1. Vilka Juliga härliga bilder 🙂 Här är det bara mörkt o blött men vi får mysa inne med familj o vänner så det blir säkert en fröjdefull Jul 🙂 God Jul o Gott Nytt År önskar jag er, kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s