Det gick bra

1-IMG_0046Rätt så tidigt i går morse var vi på väg igen. Dags för årets sista spårtävling. Det var rätt så kallt och regnet öste ner. Verkligen inget vidare, jag har ju visserligen bra kläder, men blev lite blöt ändå, mindre bra är att sådant väder för Russins rygg 😦 Området vi skulle till var en bra bit iväg och låg rätt så högt, det var nästan så att man var rädd för att det skulle börja snöa. Men tack och lov var det bara regn. Jag la mitt spår som skulle ligga i 45 min. Efter det tittade jag på några andra innan jag tog ut Russin ur bilen. Hon var väldigt uppskruvad och ivrig. Som tur var lugnade hon ner sig lite innan vi fick hälsa på domaren och berätta hur vi lagt spåret. Denna gången var det en annan hund, rätt så ivrig och hon spårade rätt så bra, gjorde någon liten avvikelse någon gång, markerade första föremålet fint, det andra uselt. Här la hon sig inte utan blev stående först och sen la hon sig med huvudet mot mig dvs åt fel håll … suck, men sen gick det bra igen, vinklarna fina och slutföremålet var också bra. Vi fick 90 poäng av 100. Det känns jätte bra att få avsluta året med ett resultat som känns bra. Duktiga fina Russin 

En reaktion på ”Det gick bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s