Spårträning

Vi vill ju inte avsluta spårsäsongen med ett dåligt resultat. I helgen har jag en ny möjlighet att starta. Det är ingen riktig tävling utan mer ett prov, men det kvittar, jag vill försöka igen och hoppas att Russin vill hon oxå. Vi har tränat rätt så flitigt, med korta spår som jag försökt att göra lite roligare. Det var ju tydligt att Russin inte hade någon vidare motivation att spåra, vad det nu berodde på vet jag inte riktigt, jag förmodar att hon inte kände sig riktigt bra. I lydnaden är iaf motivatonen mycket högre. Jag har kanske själv omedvetet bromsat henne i spåret, vilket har gjort henne lite osäker. De spår jag gått med henne nu har iaf varit bra, visserligen några småmissar lite här och där, men idet stora hela är jag nöjd. På lördag förmiddag ska vi alltså försöka igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s