Inte precis vår helg

Denna helgen är verkligen inte vår. I gårdagens lydnad gjorde vi ett skapligt arbete, men tyvärr så satte Russin sig inte på mitt kommando ”Sitt” och där rök all förhoppning om en bra placering och även chansen att vinna BGH-Cupen. Synd!!

Dagens spår känns direkt deprimerande. för även om jag inte hade några stora förväntningar, så hoppades jag åtminstone att Russin skulle visa upp ett hyfsat spårarbete, men att spåra hade hon inte någon större lust att göra idag. Vi fick endast ihop 72 poäng. Jag vet inte varför hon inte vill. Känner hon att hon inte orkar riktigt, att det är för jobbigt och därför är så frustrerad när vi ska börja spåra. Tänker en hund så???

Just nu känner jag mig lite ledsen över det hela, men vet att vi får ta nya tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s