Snart är det dax

Snart är det dax för årets höjdpunkt. Tävlingen ”Tiroler Sieger” går av stapeln fredagen den 25 oktober  till söndagen den 27 oktober. Det är ett landskapsmästerskap med IPO 1-3, BGH 1-3 (Lydnad) FH 1-3 (Spår) med nästan 80 deltagare. Förra året deltog även räddningshundarna IRO, men iår var intresset från deras sida tyvärr inte så stort. Det var bara två anmälningar så det blir tyvärr inget utav det. Russin och jag startar BGH 3 på lördagen. Ärligt talat känner jag mig rätt så nervös, har en press på mig att lyckas med att visa upp en fin lydnad med bra poäng. På söndagen startar vi FH 1. Här har jag ingen press alls, känner bara att det ska bli kul och hoppas på att det ska gå bra. Russin har fått gå rätt så många spår den sista tiden. Först verkade hon väldigt osäker vid vinklarna och efter det var hon väldigt omotiverad i början av spåret fram till det första föremålet. Jag hoppas att vi har jobbat bort all osäkerhet. Igår visade hon iaf otroligt fint vad hon kan och jag hoppas att vi får ihop det så på söndag också. Så håll tummarna för oss båda svenskar i Tirol 🙂

Tiroler Sieger  2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s