Så jäkla härligt …

… det känns och vilken hund jag har. Russin är helt enkelt en underbar liten varelse som jag älskar över allt annat. Vi startade i lördags klockan 11.40. Vädret var fint, det var inte för varmt, jag var rätt så nervös, men inte så där otroligt nervös som man kan bli ibland. Vi fick köra läggandet först medans det andra ekipaget körde sitt program och sedan var det vår tur. VI visade riktigt bra vad vi kunde och fick i hop 96 poäng av hundra, det enda förstapriset den dagen och därmed vann vi vår klass och blev dagens bästa ekipage oavsett klass. Tänk vad kul, ja jag är helt otroligt stolt och glad.

Bästa Russin och jag

3-IMG_0948

och Russin verkade vara väldigt nyfiken på den fina pokalen 🙂

1-IMG_0939

här är även en film på vår lydnad

3 reaktioner på ”Så jäkla härligt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s