Tillbaka i Österrike igen

Så var årets Sverigesemester slut för den här gången. Vi har haft underbara dagar ”hemma” med mycket sol och någorlunda värme. Russin har njutit av sjöar och hav och badat mycket. Hade Russin fått välja själv, hade hon säkert flyttat och bosatt sig vid en sjö där hon kunde bada varje dag eller kanske vid havet och springa på härliga stränder och bada när man får lust, men inte riktigt bra ändå eftersom man får diarré av att dricka havsvattnet. Nåja, Russins matte hade ju inte heller sagt nej till sådana önskningar, om man inte var beroende av pengarna. Så det blir ju inget av det. Här kommer några bilder på vad vi har hittat på de sista två veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s