Inga nyheter

I helgen var det en Benefitz tävling i Wattens – samhället där jag bor. Jag hade anmält, men befarade redan då att jag inte skulle kunna starta. Det är sent på året och det brukar naturligtvis även vara kallt. Så var det även i år. Tävlingen ägde rum på stadion i Wattens. Det var framförallt räddningshundar dvs. IPO-R som hade anmält, men även BGH (lydnad). Det kändes lite ledsamt att inte kunna strata, men så här lite efteråt är jag glad att jag inte satte Russins hälsa på spel. Vad är en tävling emot en ond rygg? Nu hoppas jag att vi kanske kan starta någon gång fram emot våren istället.  Jag tror att både Russin och jag behöver träningarna och tävlingarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s