Vi har inte slutat att träna

När jag nu bläddrar tillbaka och läser om det vi gjort den sista tiden, ser det nästan ut som om vi inte har tränat alls. Det stämmer naturligtvis inte även om vi kanske inte varit de flitigaste. När det var så där otroligt varmt tog vi ett rätt så kort träningspass på kvällarna, strax innan det blev mörkt. Det var tyvärr även då riktigt varmt, men det gick och Russin tyckte det var jättekul även om hon var helt färdig efteråt. Två, tre gånger i veckan har jag även passat på att lägga spår till Russin tidigt på morgonen dvs vid fem tiden. Tyvärr är det slut på det nu eftersom det är så mörkt redan. Det var inte så långa spår och de hade inte legat så länge, men det var kul ändå och Russin jobbade bra och när det inte blev bra var det lätt att korrigera henne och försöka få det bättre. Den stora fördelen med morgonspårningen var dock att jag kunde vara på fälten här runt omkring, eftersom ingen var uppe så tidigt och vi inte blev bortjagade. Bönderna är väldigt stränga här och tilllåter inget att uppehålla sig på åkrarna inte ens när det precis slagit ner gräset.

Just nu ser vi mest fram emot vår semester i Sverige som börjar den 28 augusti. Vi hoppas på bra väder och härliga semesterdagar!

En reaktion på ”Vi har inte slutat att träna

 1. Hej Ulrika och Russin, roligtg att du tittat in i min blogg och tack för grattis.
  Ni ser ut att göra bra ifrån er själva – Grattis du också.
  Hoppas nu att ni får en härlig semester i Sverige.
  Vi började vår med en vecka i Champagne dock utan hundar. Det var alldeles lagom varmt. Sedan blev det Norrland i nästan tre veckor med kanon väder. Bell och Spot lever mer i vatten än på land då vi bor på en ö och alldeles nära vattnet.
  Nu är vi åter i Skåne och skall väl försöka komma tillbaka till vardagen igen även om det känns lite motigt
  Många kramar från oss
  Margareta, Spot och Bell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s