Förberedning

Förutom att jag har förberett oss så gott jag kunnat inför helgens tävling är det inte så mycket som jag har att berätta. De två sista veckorna har vi tränat mycket spår och ja, det går rätt så bra, även om jag själv inte är riktigt nöjd. Jag tycker att jag själv inte riktigt vet hur jag ska göra för att få till det riktigt bra. Nu kör vi iaf och så får vi väl hoppas på att Russin kan visa vad hon kan, för spåra det kan hon även om hon inte alltid litar på sig själv. På lördag morgon klockan 7  vet vi vilket startnummer vi har och därefter får vi lägga våra spår.  På eftermiddagen är det lydnad.

I lördags var vi upp till Walderalm igen och i söndags var vi vid Kaiserklamm och njöt av sommaren.

4-IMG_0429 2-IMG_0402 3-IMG_0395 1-IMG_0376

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s