Fragensteinturnier

I helgen var det tävling igen. Fragensteinturnier och vi deltog för andra gången. Förra året var det en het sommardag med över 35°och även då var jag otroligt nöjd över att Russin presterade som hon gjorde. I lördags regnade det hela dagen, ibland rätt så ordentligt men Russin stördes inte nämnvärt av det och jag är otroligt nöjd över hennes attityd. Russin jobbade jätte bra tyckte jag, det kändes iaf så och när jag ser på videon så ser det även ut så. Felen som blev, är nästan helt och hållet mina och det kostade otroligt mycket. Okey, Russin får naturligvis inte hämta apporten själv, men hade den inte halkat ur handen när jag kastade så hade det inte blivit något problem. Nåja, lite surt kanske, men jag tycker det är helt OK, vi har presterat så bra på så många tävlingar och det känns helt OK att även vi kan misslyckas. Nu har vi gjort det och sämre kan det knappast bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s